Global Youth Network

Hej!

Känns fantastiskt ärofyllt och spännande att få skriva ett inlägg som Sveriges ambassadör för ”Global Youth Network” 2016! Mitt namn är Sofia Höglund och jag är 23 år gammal och studerar utvecklingsstudier med inriktning statsvetenskap vid Lunds universitet. Genom min hemorganisation Utrikespolitiska förbundet fick jag förtroendet att vara en del av LSU:s globala nätverk som denna vecka har sitt första möte i Istanbul. Jag och min ambassadörskollega Peo kommer uppdatera denna blogg under veckan som går, men nu väntar en middag tillsammans med nätverket i denna häftiga stad.

globalyouth

Dag #1 med nätverket, mycket information och övningar! Dagens favorit handlade om att hitta sitt personliga narrativ genom en ”elevator pitch”. Självklart handlade mitt narrativ om unga kvinnors rättigheter, passande nog denna internationella kvinnodag!

Vi hörs!

/Sofia Höglund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *