Ett försenat hejdå

Let’s face it. Den här bloggen var inte riktigt min prioritering förra året, och jag hoppas och tror att ni fick följa mig via andra medier istället. Inte desto mindre har det blivit hög tid att publicera min slutrapport, som äntligen blivit grafiskt formgiven och därför tillräckligt snygg för att dela med sig av.

Så här är den – Slutrapport UNGA 2017. Läs den!

TACK.

Tack till LSU för förtroendet. Tack Utbildningsdepartementet, Utrikesdepartementet och Sveriges permanenta representation vid FN för möjligheten. Tack till alla unga jag fått tillfälle att prata med under året. Tack till de tjänstemän och politiker som har lyssnat. Och tusen tack till alla ni som förändrar unga liv i Sverige och världen, varje dag.

Vilket år jag haft! Det har varit en otroligt stor ära att representera den svenska ungdomsrörelsen, om än stundtals väldigt svårt. Samtidigt som jag burit ansvaret med stolthet har det varit svårt att hitta faktiska möjligheter för att föra ungdomsrörelsens talan, och när jag väl hittat möjligheter har det varit en utmaning att kombinera dessa med arbete och studier.

Jag är väldigt glad över allt jag har hunnit med, och jag har lärt mig otroligt mycket. Förändring sker långsamt, och jag är övertygad om att vi sakta men säkert rör oss mot en värld där unga kommer att få det inflytande vi nu saknar. Jag kan bara hoppas att jag har bidragit med en pusselbit på vägen.

Jag är otroligt förväntansfull inför att se det arbete Hamza Ibrahim kommer att uträtta under 2018, och är helt säker på att rollen som ungdomsrepresentant kommer att utvecklas och förbättras i hans händer. För mig väntar nya utmaningar i form av valrörelse med Unga Feminister.

Ni kan alltid nå mig via @hannabergmans på sociala medier, och maila mig gärna på hanna.bergman@ungafeminister.se.

Tack och hej!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *